Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πρώτη μας τηλεοπτική συνεργασία με τη νέα σειρά του Alpha «Ο Γιατρός», η οποία έκανε πρεμιέρα την Κυριακή στις 01/10/2023 και θα βρίσκεται στις οθόνες σας  κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22.40, στο τηλεοπτικό κανάλι του Alpha.

Η εταιρεία μας παρείχε στους ηθοποιούς τόσο ιατρικά σετ Alezi, όσο και ιατρικές ποδιές για την απαραίτητη κάλυψη των ιατρικών  γυρισμάτων.

Το brand ALEZI επιλέχθηκε για την θηλυκή εφαρμογή της classic fit σειράς αλλά και  για την κομψότητα της σειράς Unisex. Αδιαμφισβήτητα και οι ιατρικές ποδιές Alezi συνιστούν αναπόσπαστο κομμάτι για την ολοκλήρωση αυτού του συνόλου, δημιουργώντας έτσι ένα άψογο αποτέλεσμα στα μάτια των τηλεθεατών.

Κλείνοντας , είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την παραγωγή της Green Pixel Production Α.Ε. για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην εταιρεία αλλά και στα προϊόντα μας, καθώς και την κυρία Ματίνα Καρεκλά για την άψογη συνεργασία που είχα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων αλλά και για την επικοινωνία-χημεία που υπήρχε.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Η σειρά που βλέπει τη ζωή αλλιώς

Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία.

Έχασε τα τελευταία 12 χρόνια από τη μνήμη του, αλλά του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην πιο συγκινητική ερμηνεία της καριέρας του.

«Ο Γιατρός» είναι η νέα σειρά του Alpha, ένα ιατρικό δράμα εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία, το οποίο παρουσιάζεται σε μια υψηλού επιπέδου παραγωγή. Ο Ανδρέας Βρεττός, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα απ’ τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Βλέπει τη  ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα, υπαίτιο για το θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος. Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι τού προκαλεί αμνησία και ξεχνάει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Χωρίς τις αναμνήσεις του, ο Αντρέας  ξυπνά σε έναν άγνωστο κόσμο όπου αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένοι, νεότερες σχέσεις έχουν ξεχαστεί και η θέση του ως διευθυντής κλινικής έχει χαθεί. Τι θα συμβεί από δω και στο εξής; Πώς θα διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση;

Στο trailer που κυκλοφόρησε παρακολουθούμε σκηνές από τα επεισόδια, στη λογική μιας ταινίας μικρού μήκους, εξαιρετικής αισθητικής, με μουσική επένδυση το «Chasing Cars» των «Snow Patrol».

Συντελεστές

Απόδοση σεναρίου: Παναγιώτης Ιωσηφέλης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαβασιλείου
Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δήμητρα Σιγάλα, Βασιλική Τρουφάκου.
Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel
Based on a Format Created by Francesco Arlanch and Viola Rispoli”
“Format licensed by Sony Pictures Television”

#ogiatros

https://www.alphatv.gr/show/o-giatros/?vtype=player&aid=129852&showId=1440

Share this post